Elektrikli Yük Taşıma Araçları

03-02-2021 11:55
Elektrikli Yük Taşıma Araçları

Elektrikli Yük Taşıma Araçları

Elektrikli araçlar günümüzde birçok işimizi kolaylıkla halledebilmemiz için tasarlanmış elektrik sistemiyle çalışan araçlardır. Fabrikalar, havaalanları, sanayi, çevre temizliği, binek araç gibi birçok alanda hizmet veren elektrikli araçları güvenle kullanabilirsiniz. Ayrıca büyük fabrika, iş yerleri, toptan satış yapan marketler de kullanılan elektrikli yük taşıma araçları insanları büyük bir zahmetten kurtarmaktadır. Günümüzde teknolojinin ilerlemesiyle birlikte birçok elektronik eşya üretim ve satımında oldukça fazla artış gözükmektedir. Dünya çapında lider bir marka olan Cleanvac birçok elektrikli araç üreterek satışlarına devam etmektedir. Elektrikli araçlar farklı model ve türleriyle insanların dikkatini çekmeyi başarmıştır. 

 

 

Şarjlı Yük Taşıma Araçları

 

Şarjlı araçlar genelde 3 tekerlekli olarak üretilir. Uzun ömürlü bataryası ile en çok tercih edilenler arasındadır. Firmamız ihtiyacınız olan her türlü şarjlı aracın satışını yaparak sizi birçok zahmetli işten kurtarır. 3 tekerlekli üretilen şarjlı yük taşıma araçları yük taşımada eşyalarınıza zarar vermeyecek şekilde ve belirli bir hızda yoluna devam eder. Ayrıca açık ya da kapalı kasa olarak satışını yaptığımız şarjlı araçlar ile yiyecek satışı yapabilirsiniz. Yine 3 tekerlekli ve uzun süre giden şarjlı motosikletler ile kısa mesafeli kargo dağıtımı yapabilirsiniz. Elektrikli ve şarjlı araçlar benzine oranla daha fazla tasarruf sağlamaktadır. Şarjlı taşıma araçlarınızı herhangi bir prize takarak tek bir kablo ile şarj edebilirsiniz. Uzun mesafeler için tasarlanmış kaliteli akü ile sizde rahat ve konforlu bir sürüşün keyfini çıkarabilirsiniz.

 

 

Elektrikli Ve Şarjlı Araçlar Nerelerde Kullanılır?

 

Elektrikli araçlar genellikle büyük iş yerlerinde yük taşımak için tercih edilir. Ayrıca çevre temizliğinde kullanılan elektrik sistemli araçlarda mevcuttur. Bunun dışında elektrikli araçlar havaalanları, eğlence merkezleri, fuar ya da festival gibi alanlarda da rahatlıkla kullanılabilir. Şarjlı araçlar ise genelde 3 tekerlek ile üretilen araçlardır. Kısa mesafeli yollarda rahatlıkla kullanılan şarjlı araçların motosiklet, kamyon gibi farklı türleri mevcuttur. İstediğiniz her yerde şarj etme özelliği ve uzun ömürlü bataryası ile sizde daha rahat yolculuk yapabilirsiniz. Firmamız bu yönde size en yeni ve en modern elektrikli ve şarjlı araçları satışa çıkarmıştır. Gönlünüzce ve rahatlıkla kullanacağınız araçlar sizi daha rahat ettirecektir.

 

 

Elektrikli Araç Modelleri

 

Elektrikli araçlar en çok tercih edilen araçlar arasındadır. Golf merkezlerinde kullanılan elektrikli araçlar eğlencenizi daha da keyifli bir hale getirmektedir. Dünya markası olan Cleanvac firmamız çevre temizliğine önem verdiği için birçok elektrikli araç satışı yapmaktadır. CT 1750 model olarak sunduğumuz çöp toplama aracı ile şehir merkezlerinin ve dar sokakların rahatlıkla temizlenmesine yardımcı oluyoruz. Yüksek manevra kabiliyetine sahip oldukları için kalabalık sokaklarda dahi kullanılabilmektedir. Ayrıca firmamız hastane ya da otel gibi kuruluşlarda temizlik amaçlı kullanılan elektrikli araçların sunumu ile sizlere daha iyi hizmet vermektedir. Her türlü iş yerlerinizde güvenle kullanabileceğiniz elektrikli araçlar sayesinde sizde daha temiz ve daha güvenli bir ortam yaratabilirsiniz. 

 

Elektrikli Araçların Avantajları

 

Elektrikli araçlar kullanımı kolay ve rahat olduğu için hemen hemen her iş yerlerinde sıklıkla kullanılır. Birçok avantajı olan elektrikli araçların kullanım alanları ve yerleri farklıdır. Firmamız siz müşterilerimiz için en iyisini düşünerek satışa devam etmektedir. Örneğin hastane, otel gibi temizlenmesi güç mekânlarda elektrikli temizlik aletlerinin avantajlarından yararlanabilirsiniz. Sessiz çalışma özelliği, derinlemesine temizleme, enerji tasarrufu, düşük temizlik maliyeti gibi birçok avantajdan yararlanabilirsiniz. Firmamızın son teknoloji ile satışa çıkardığı elektrikli çöp toplama ve yol süpürme araçları ile sizde çevrenin daha temiz olmasına katkı sağlayabilirsiniz. 

 

Elektrikli Taşıma Araçlarında Bakım Ve Onarım 

 

Elektrikli ve şarjlı taşıma araçlarının bakım ve onarımı oldukça önemlidir. Gerek motor bakımlarının gerek akü kontrollerinin mutlaka yapılması gerekir. Firmamız garanti kapsamında arızalanan ya da bozulan elektrikli araçların bakım ve onarımını yaparak sizlere kısa sürede en iyi hizmeti vermektedir. Ayrıca uygun fiyatlarımız ile garantisi dolan araçlarınızın da bakımını yaptırabilirsiniz. Sizde fabrika, hastane, otel gibi iş yerleriniz için gerek elektrikli temizleme araçları gerekse elektrikli yük taşıma araçları ile çalışanlarınızın yüzünü güldürmek isterseniz firmamız ile iletişime geçebilirsiniz ve avantajlı fiyatlarımızdan faydalanabilirsiniz. İsterseniz de yüz yüze görüşme talep ederek daha detaylı bilgi alabilirsiniz. 

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.