Yol Süpürme Aracı

03-02-2021 12:17
Yol Süpürme Aracı

Yol Süpürme Aracı

Çevrenin temiz olabilmesi için ilk adım yolların ve tüm yeryüzünün çöplerden, atıklardan arınması gereklidir. Ülkemizde ne yazık ki çoğu insan çevre temizliği konusunda fazla bilgi sahibi değiller ve hatta bilinçsiz bir şekilde çevreye zarar veriyor. Belediye bünyesinde çalışan temizlik personellerinin işlerini daha kolay bir şekilde yapabilmeleri için yol süpürme aracı satın alırlar. Bu sayede hem zamandan tasarruf edilmiş olunur, hem de gün içerisinde daha fazla dış alan temizliği yapılması sağlanmış oluyor. Cleanvac firmamız, satışını yapmakta olduğu yol süpürme araçlarının daima en kaliteli ve en uygun fiyatlar ile sizlere sunuyor.

 

Yol Süpürme Aracı Nedir?

Yol süpürme aracı aslında sokak süpürme aracı olarak da bilinir. Sokaklarda bulunan tüm çöpleri ve atıkları basit bir şekilde toplamaya yardımcı olan bir makinedir. Belediyeler yol süpürme araçlarını temin ederek hem temizlik personeline büyük ölçüde kolaylık sağlanmış olur, hem de çevre temizliği pratik ve hızlı bir şekilde yapıldığı için daha fazla alan süpürülmüş ve temizlenmiş olur.

 

Yol Süpürme Aracı Özellikleri Nelerdir?

Yol süpürme araçlarının birkaç farklı modeli bulunur. Tüm modeller hakkında en detaylı ve net bilgiye ulaşmak isterseniz Cleanvac firmamızın internet sitesini ziyaret edebilirsiniz. Yol süpürme araçlarının en bilinen modelleri elektrikli yol süpürme aracı, hibrit yol süpürme aracı ve dizel yol süpürme aracıdır. Belediyelerin sokakların temizlenmesi amacı ile kullandığı hizmet aracına yol süpürme aracı adı verilir. Yol süpürme araçlarının kullanımı özellikle büyük şehirlerde temizliğin daha hızlı yapılabilmesi için büyük bir kolaylık sağlar.

 

Yol Süpürme Aracı Modelleri Nelerdir?

Cleanvac firması olarak satışını yapmakta olduğumuz üç farklı modelde yol süpürme aracı bulunuyor.

-Yol süpürme araçlarının ilk modeli ve en fazla tercih edildiği modeli elektrikli olan modelleridir. Elektrikli yol süpürme araçlarının kullanıldığı alanlar genellikle hastaneler, oteller, fabrikalar ve benzeri alanlardır. Çevreye zararlı gazların yayılmasına izin vermeyen bir şekilde üretildiği için çevre dostu araçlardır. Bu yüzden diğer yıl süpürme aracı modelleri ile kıyaslandığında daha fazla tercih edilir. Kullanıldığı zaman dilimi boyunca trafiği engellemediği için de trafik konusunda herhangi bir sorun ve sıkıntı yaşatmaz.

-Yol süpürme araçlarının ikinci modeli hibritli yol süpürme makinesidir. Hibritli yol süpürme aracı, elektrikli motorları sayesinde yine diğer modelde olduğu gibi çevre dostu bir modeldir.

-Yol süpürme araçlarının üçüncü modeli ise dizel yol süpürme aracıdır. Dizel yol süpürme aracı, adından da anlaşılacağı üzere dizel yakıt aracılığı ile çalışır. Dizel yol süpürme araçları çok büyük bir alana sahip olan zeminleri temizlemek için kullanılır. Diğer modeller de olduğu gibi en çok belediyelerin yoğun olarak kullandığı sokak süpürme aracıdır. Belediyelerin yanı sıra kamu kuruluşlarının da en fazla tercih ettiği modeller arasındadır. Şarjının bitmesi gibi bir durum söz konusu olmadığı için ve dizel yakıtın çok uzun süre boyunca kullanılmaya elverişli olması dolayısı ile uzun saatler boyunca çalışabilir özelliğe sahiptir.

Cleanvac Yol Süpürme Araçları Hakkında Genel Bilgiler

Cleanvac firması olarak çok uzun yıllardan beri sektörde hizmet vermekteyiz. Firmamızın en çok dikkat ettiği iki husus kullanıcıya kaliteli bir ürün sunmak ve müşteri memnuniyetini en üst düzeyde sağlamaktır. Sektörde geçirmiş olduğumuz uzun yılların vermiş olduğu tecrübe sayesinde işimizde profesyonel olarak tanınmakta ve profesyonel hizmet sağlamaktayız. Cleanvac yol süpürme araçları tüm modellerinde birbirinden farklı çok sayıda teknik özelliğe sahip makinelerdir. Cleanvac yol süpürme araçlarının özelliklerinden kullanım açısından büyük kolaylık sağlayan özelliği 360 derecelik manevra hareketinin olmasıdır. Tam tur dönebilen tekerlekleri sayesinde dar alanların ve ulaşılması zor alanların bile temizliğinin pratik bir şekilde yapılmasında bu özellik büyük bir ölçüde kullanım kolaylığı sağlar.

 

Cleanvac Yol Süpürme Araçlarına Sahip Olmak İstemeniz Halinde Yapmanız Gerekenler;

Cleanvac Firmamız bünyesinde üç farklı çeşidi bulunan Cleanvac yol süpürme araçlarından edinmem istemeniz halinde iletişim bilgilerimiz aracılığı ile bizlere ulaşmanız yeterlidir. Dilerseniz internet sitemiz üzerinden yol süpürme araçlarının modellerini inceleyebilirsiniz, dilerseniz de telefon veya e-mail aracılığı ile firmamız ile iletişim kurabilirsiniz. En kaliteli hizmeti, en uygun ve ekonomik fiyatlar karşılığında alabileceğiniz en güvenli adres olarak daima hizmetinizdeyiz..

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.