Yer Süpürme Makineleri

03-02-2021 12:14
Yer Süpürme Makineleri

Yer Süpürme Makineleri

Yer süpürme makineleri neredeyse hayatın birçok yerinde hayatımızın köşesinde bulunan elektronik cihaz olarak üretildi. Temizlik için harcanan zamanın ve gücün minimuma düşürmesi işinizi kolaylaştırmada büyük rol oynuyor. En son teknoloji sistemi ile üretilen yer süpürme makinesi güvenli ve kullanışlı bir hizmet verir. Kullanımı oldukça basit olan yer süpürme makinaları her alanda profesyonel kalitede temizlik sağlamak için tercih edilebilir. Üretiminde yüksek performans ekipmanları ile donatılan bu süpürgeler olağan üstü özelliklere sahiptir. Yerde bulunan toz, kir ve çamuru hijyen olarak temizlemesinde büyük katkı sağlıyor. Yüksek vakum özelliği sayesinde zemini adeta tertemiz yapıyor. Cleanvac ürünleri oldukça kaliteli ve güvence vererek sizlere sunuyoruz.

 

Yer Süpürme Makinesi

Yer süpürme makinesi günümüzde hemen hemen gördüğünüz çok kullanışlı sistemsel yapıda olan teknolojik süpürme aracıdır. Bu makineler donanımlı ve derinlemesine temizlik için önemli bir yere sahiptir. Temizlik makinesinin verimli olması sebebi ile en başarılı temizlikler kolayca yapılabiliyor. Bu temizlik makinaları da teknolojik açıdan gelişim göstererek, temizlik daha kolay bir hale geldi. Temizlik makineleri için ev tipi veya iş yerlerinde veya işletmelerde kullanabileceğiniz boyutlara sahip cihazları bizden alarak, işinize kolaylık sağlayabilirsiniz.

  • Profesyonel hizmet veren süpürgeler
  • Zemin temizleyen makineler
  • Halıları yıkama makinaları
  • Kat ve servis temizlik arabaları
  • Otomobil yıkama arabaları

Çeşitlilik bakımından yukarıda saydığımız maddeleri sıralayabiliriz.

 

Yer Süpürme Makinaları Neden Tercih Edilir?

Günümüzde metropollerin bulunduğu büyük şehirlerde yaşamak zor hale geldi. Araçlardan çıkan dumanlar, tozlar çevreyi kirletmektedir. Ayrı zamanda büyük kurumlarda bulunan kalabalık ortam, çevreyi olumsuz şekilde etkiliyor. Hastaneler, üniversiteler, resmi kurumlar, belediyeler gibi kurumların temizliğini sağlamak zordur. Bu sebep ile tercih edilme nedeni haline geldi.  Fakat yeni çıkan teknolojik süpürgeler sayesinde, zemin oldukça güzel temizleniyor. Yüksek vakum gücü sayesinde sert fırçası ile zeminin zarar görmeden temizlenmesini sağlıyor. Hem zamandan hem  nakitten hem de insan gücünden tasarruf sağlıyor. Yer süpürme makinaları genelde büyük şehirde ki insanların vazgeçemediği makinedir. Bu ürünü bizden alabilirsiniz.

 

 

Yer Süpürme Makinelerinin Özellikleri

Günlük yaşantımızda işimizin rahatlamasını sağlayan temizlik makinaları doğanın dostu olmaya devam ediyor. Elektrikli vakumlu süpürgenin genel özellikleri oldukça fazladır.  FTH 240 çekilir tip elektrikli, vakumlu süpürgeler günümüzde oldukça fazla kullanılıyor. Genel özelliklerine bakıldığında,

  • Tasarım ve genel üretim tamamen yerli üretim olmakla beraber FTH240 %86 yerli yapım oranına sahiptir,
  • Çevre dostu olan bu makine sessiz ve çevre dostu olarak % 100 elektrikli sistemden oluşuyor,
  • Süpürmesi ve yürümesi için 2 adet DC elektrikli motor ile tasarlandı,
  • Elektrikli fren ve park etme özelliği vardır,
  • İleri ve geri sürüş sistemi bulunuyor,

Tam şar edildiğinde ortalama 6 ile 8 saat arası çalışma kapasitesindedir. Uzun ömürlü galvaniz çelikten oluşmuştur. Darbelere karşı dayanıklı asla kırılmaz emiş hortumuna sahiptir.

 

Yer Süpürme Makinaları Üç Çeşittir

Yer süpürme makinaları kullanıldıkları yere göre değişkenlik gösteriyor. Üç farklı türden üretildi.

Akülü Zemin Temizleme: Genelde sert zemin temizleme yapılırken kullanılan akülü zemin temizleme otomatları kullanım açıcısından oldukça pratiktir. İhtiyaca göre farklı özellikleri bulunan zemin temizleme otomatının seçenekleri bulunuyor. Küçük ofisler için dar mekân ve ulaşılmazı zor olan yerlere zemin temizleme otomatı BSC 42 kullanılıyor. Daha büyük alanlar  için B 3501, B4501 ve 7501 modelleri bulunuyor.

Binicili Yer Temizleme: Ön kısmında kimyasal karışımlı suyu yüzeye çıkartarak zemini fırçalar ve sert kirleri dâhil sökerek temizliği yapar. Arka kısmında ki haznesine yerde ki kirli suyu vakumlayarak haznesine doldurur.

Elektrikli Zemin Temizleme: Ön kısmında bulunan kimyasal suyu zemine çıkartarak, zemini kazımadan ve zarar vermeden temizlenmesini sağlar.

 

Yer Süpürme Makinelerini Bizden Alabilirsiniz

Yer süpürme makineleri bizden satın alabilir hatta kiralayabilirsiniz. Kapsamlı özelliklerde ki bu makineler günümüzde oldukça kullanışlı hale gelerek işinizi kolaylaştıracak şekilde üretildi. Hem sizi yormadan daha teferruatlı temizlik yapıyor hem de çevreye zarar vermeden daha sağlıklı şekilde temizlenmesinde büyük rol oynuyor. Son çıkan yeni yer süpürme makineleri arasında çok kullanışlı hal kazanan bu makinelere Cleanvac firmamızdan temin edebilirsiniz.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.