Su Jeti Fiyatları

03-02-2021 11:37
Su Jeti Fiyatları

Su Jeti Fiyatları

Su jeti fiyatları firmamızda uygun oranlarda satılmaktadır. Bizler müşterilerimize kaliteli hizmet sunduğumuz gibi ekonomik olarak da onları zorlamıyoruz. Bizim için müşteri memnuniyeti çok daha ön planda ve buna istinaden müşterilerimizin ihtiyaç duyduğu her şeyi Cleanvac temizlik firmamızda bulunduruyoruz.

Su jeti fiyatları ise sabit olmayıp farklı kriterlere göre değişiklik göstermektedir. Makinanın basıncı, kullanım alanları ve modelleri fiyatları yakından etkilemektedir. Eğer bir su jeti ne ihtiyacınız varsa firmamızı ziyaret ederek makul fiyatlarda su jetine sahip olabilirsiniz. Dilerseniz elden teslim dilerseniz online alışveriş şeklinde de satın alabilirsiniz.

 

Su Jeti Makinası

Su jeti makinası ile sert, yumuşak fark etmeden her türlü malzemenin temizliğini yapabilirsiniz. Bu nedenle oldukça avantajlı bir makina türüdür. Bununla birlikte her türlü malzemenin kesimi de bu makina ile yapılabilir. Su jeti makinalarında genellikle 4000 bar basınç uygulansa da 2008 yılı itibari ile 6000 basınç uygulaması da bu makinalara eklenmiştir.

Genel olarak 6000 basınç pompa ile makinalar kullanılmaya başlanmıştır çünkü 4000 basınç pompalarla göre çok daha güçlüdür. Su jeti makinası ile 20 cm kalınlıktaki malzemeler rahat bir şekilde kesilmektedir. Ancak 6000 basınç pompa ile 30 cm kalınlıktaki malzemeler rahatlıkla kesilebilir. Bu nedenle pek çok kişi 6000 basınç pompalı su jeti makinasını kullanmayı tercih ediyor.

 

Su Jeti Makinası ile Temizlik

Su jeti makinası ile temizlik yapmak oldukça avantajlıdır. Bu makina ile her türlü yüzey temizliği, endüstriyel temizlik, fabrika temizliği ve dış bina temizliği yapılabilir.  Temizlik için kullanılırken de 4000 bar ve 6000 bar basınç kullanılır. Tabi ki 6000 bar basınç çok daha etkili temizlik yapabilme olanağına sahiptir. Bu nedenle daha fazla tercih edilir.

Bizler de Cleanvac firması olarak sizlere en iyi şekilde temizlik makinası satışı sunuyoruz. Çünkü biz yüksek kalite standartlarını baz alarak müşteri memnuniyetini en üst zirvede tutuyoruz. Bu sebepten dolayı firmamızdan sipariş edeceğiniz ürünleri üç iş günü içerisinde kargoya teslim ediyoruz.  Kargo ürünlerimiz diler kart ile ödeme dilerseniz kapıda ödeme ile oluyor.

 

Su Jeti Makinası ile Kesim Nasıl Olur?

Su jeti makinası ile kesim yaparken malzemenin kenarından başlamak gerekiyor. Bununla birlikte malzemeden delik açmak da iyi bir fikir olabilir. Su jeti makinası hava kirliliğine sebep olmaz yalnızca fiziksel kirliliğe sebep olur. Bu atıklar ise; kum, su ve malzeme kırıntıları olarak sayılabilir. Her biri de kolay temizlenen atıklardır bu nedenle çok fazla zorluk çekmezsiniz.

Firmamızdan birbirinden farklı su jeti makinası bulabilirsiniz. Su jeti temizlik makinası, su jeti kesim makinası, su jeti yedek parça ve su jeti aksesuarları bulunmaktadır. Günümüz şartlarında 500 bar ile 2500 bar arasındaki basınç özelliklerine sahip olan su jeti makinalarını firmamızda bulunduruyoruz. Firmamızda su jeti makinasının yanı sıra su jeti ünitesi, su jeti yedek parça, su jeti aksesuar ürünleri de bulunuyor. Bu nedenle müşterilerimizin ihtiyaç duyabileceği her şeyi bünyemizde bulunduruyoruz.

Su Jeti Kullanmanın Avantajları

Su jeti kullanmanın pek çok avantajı bulunuyor. Yepyeni özellikleri sayesinde kişilere enerji tasarrufu sağlıyor. Böylece daha az elektrik ve su faturası ödeyerek daha fazla iş yapabiliyorsunuz. Bununla birlikte tercih ettiğiniz basınç değerini ayarlayarak dilediğiniz seviyede temizlik işini yapabiliyorsunuz. Normal şartlarda iki saat sürecek temizlik işi su jeti makinası sayesinde çok daha kısa sürüyor. Bu sayede vakit kaybı olmadan çok geniş alanları bile kısa sürede temizleyebiliyorsunuz. Sanayi alanları, bina dış cepheleri, açık sahalar ve daha pek çok yüzeysel temizliği hatta parça temizliğini bu makina sayede daha az emek harcayarak gerçekleştirebiliyorsunuz.

 

Firmamızdan Destek Alın

Firmamız müşterilerimize yol göstermek için elinden gelenin fazlasını yapıyor. Bu nedenle de müşterilerimiz temizlik işlerinde firmamızı tercih ediyor. Cleanvac firması olarak müşterileri müzik ihtiyaç duyduğu makinayı en iyi şekilde tanıtarak doğru kararı vermelerini sağlıyoruz. Çünkü biz her şeyden önce müşteri memnuniyetini üst düzeyde tutuyoruz. Sizler de ihtiyacınız olan her türlü temizlik makinasını firmamızdan kolay bir şekilde bulabilirsiniz. Firmamız hakkında daha detaylı bilgi almak için internet sitemizi ziyaret edebilir ya da bizi arayabilirsiniz.

 

 

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.