Sokak Süpürme Aracı Fiyatları

03-02-2021 12:10
Sokak Süpürme Aracı Fiyatları

Sokak Süpürme Aracı Fiyatları

Temizlik hemen her alan için gerekli olan işlerdir. Gerek evlerin ve mekânların gerekse sokakların temizliğin insanların yaşam alanları açısından son derece önemlidir. Bu temizliğin yapılabilmesi için de en önemli konu kullanılan araç gereçlerdir. Cleanvac firmamızın satışa sunmuş olduğu makineler son derece yüksek kalitede makineler olup hemen her türlü alan için özel üretilen cihazlardır. Makinelerimizin içerisinde sokak gibi toplu yaşam alanları için de ürün bulabilmek mümkündür. Sokak süpürme makineleri son derece donanımlı makineler olup kalitesi son derece yüksek denilebilecek ürünlerdir. Bu makinelere sahip olmak ise sanıldığından çok daha kolaydır. Sokak süpürme aracı fiyatları son derece makul fiyatlardır ve kurumların bu cihazları temin etmesi firmamız tarafından sağlanmaktadır. Belediyelerde çok kullanılan bu ürünler farklı model seçenekleri ile de müşterilerimize sunduğumuz makinelerdir.

 

Sokak Süpürme Aracı Modelleri Nelerdir?

Sokak süpürme makinesi çeşitlerimiz son derece yüksek standartlarda olan ürünlerdir. Bu ürünler üç farklı kategoride satışa sunuluyor. Sokak süpürme aracı makinelerimiz:

  • Elektrikli sokak süpürme aracı
  • Hibrit sokak süpürme aracı
  • Dizel sokak süpürme aracı

Olmak üzere üç farklı çeşitte satışa çıkardığımız makinelerimizdir. Bu makineler son derece iyi çalışma kapasitesine sahip olan ürünlerdir. Belediye çalışanlarının rahatlıkla kullanabilecekleri ürünlerimiz dayanıklıdır ve kolay kolay bozulma belirtisi göstermemektedir. Sokak süpürme makinelerimizin kullanımı için özel olarak bir operatör çalıştırmanız da gerekmiyor. Çünkü kullanım prensibi herkesin anlayabileceği netliktedir. Bu makinelerin kullanım alanları son derece geniştir. Çok ergonomik tasarımlara sahip olan bu ürünler 360 derece manevra kabiliyetine sahiptir ve yüksek bir performansa sahiptir. Bu ürünler kullanımı olduğu kadar verdiği hizmet açısından da çok ideal olan ürünlerdir.

 

Elektrikli Yol Süpürme Makinelerinin Özellikleri

Firmamızın en çok satışa sunduğu makineler başında elektrikli yol süpürme makineleri geliyor. Çevre dostu olan bu ürün sayesinde toplu kullanım alanlarının tamamı daha temiz ve hijyenik bir hale geliyor. Çok önemli olan avantajlarından birisi de maliyetinin diğer yakıtlı araçlara göre çok daha düşük olmasıdır. Zarar gazları çevreye salmadığı için çok kullanışlı ve çevreye dost olarak tercih ediliyor. Aynı zamanda bu ürünler hem sokaklarda hem de caddelerde kısa süreli olarak çalıştığı için araç trafiğini de kesinlikle engellemeyen ürünlerdir. Trafik ile dost çevreye duyarlı ve elektrik ile çalışan çok ergonomik temizlik araçlarıdır. Tam kapasite elektrik ile çalışan bu makinelerin vakum motorları da elektik ile çalışmaktadır.

 

Hibrit Sokak Süpürme Makinesi Çeşitleri

Yol süpürme makinelerinden bir diğeri de Hibrit Sokak süpürme makineleridir. Bu makinelerin de çeşitli yönlerden sunduğu avantajları vardır. Bu makinelerin yürüyüş motorları kısmı elektrik ile çalışıyor. Bu özelliği çevre açısından son derece takdir edilen bir özelliktir. Bir diğer özelliği ise vakum motorlarının yakıt ile çalışmasıdır. Son derece yüksek performanslara sahip olan ürünlerdir. Bu ürünler teknolojinin son olarak ortaya çıkardığı ürünlerdir. Hem çevreye çok duyarlı bir makinedir hem de kullanımı çok basittir ve kişileri yormayan bir çalışma prensibi vardır. Toplu yaşam alanlarını temizlemek adına bu ürün son derece yüksek standartlara sahiptir. Çalışma prensibi olarak da bu ürünlerin hem elektrik ile hem de yakıt ile çalışan motora sahip olduğu söylenebilir.

 

Dizel Sokak Süpürme Araçları

Dizel sokak süpürme araçlarımız da belediyelerde, üniversitelerde, hastane bahçelerinde çok kullanılan araçlar arasındadır. Bu araçlar da kısa bir anlatımdan sonra hemen kullanılmaya başlanmaktadır. Kaliteli ürünlerdir. Cleanvac firması olarak müşterilerimizi memnun edeceğine inandığımız ürünlerimiz arasında bulunuyor. Hemen her yer de bu araçlar ile sokak süpürme işlemi yapabilirsiniz. Bu ürünler yakıtlı sistemlere sahip oldukları için çalışma süresinde herhangi bir kısıtlama meydana gelmiyor. Yakıtı olduğu müddetçe kullanılmaya devam edilen ürünlerdir. Sokak süpürme aracı fiyatları konusunda firmamız sektörün en iyi fiyatlarını sunmaktadır. Son derece kullanışlı olan dizel sokak süpürme araçlarında belirli bir kapasiteye kadar kompakt olarak üretilen makinelerdir. Çok geniş alanların süpürülebilmesi için bu makinelerden rahatlıkla yararlanabilirsiniz. Firmamız tarafından satılan bu makineler işlevi açısından son derece donanımlı makinelerdir. Müşteri gereksinimlerini en iyi karşılayacak kapasiteye sahip ürünlerdir. Standartlarımız da son derece yüksek olup müşteri odaklı hizmet veriyoruz.

 

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.