Sokak Süpürme Aracı

03-02-2021 12:12
Sokak Süpürme Aracı

Sokak Süpürme Aracı

Temizlik her zaman önem verilen konulardan biridir. Hem mekan içlerinde hem de mekanların dışlarında hijyenik alanlar yaşam alanları için gerekli olduğu kadar insanların sağlığı açısından da büyük önem taşıyor. Her ne kadar evler sürekli olarak temiz tutulsa da sokaklar için insanlar aynı titizliği göstermiyor olabilirler. Böyle durumlarda da belediyeler devreye giriyor ve sokakların temizlenmesinde çeşitli araçlar kullanarak temizlik işlemlerini yaptırıyor. Cleanvac firmamız da belediye gibi kurumların temizlik araç ihtiyaçlarına cevap veren bir firmadır. Firmamızın en önemli yanı da bu araçlar konusunda bol seçenek sunabilmesidir. Sokak süpürme aracı kategorimizde sunduğumuz birbirinden farklı model seçenekleri bulunuyor. Bunlar şu şekilde sıralanabilmektedir:

  • Elektrikli sokak süpürme araç modelleri
  • Hibrit sokak süpürme araç modelleri
  • Dizel sokak süpürme araçlarıdır.

Bu araçların kullanımı son derece basittir ve her türlü sokak ve yol temizliğinde kullanılabilmektedir. Müşterilerimiz için temizleme aracı konusunda her zaman en iyi ürünleri sunuyoruz.

 

Elektrik İle Çalışan Sokak Süpürme Araçları

Sokak süpürme konusunda en iyi olanakları sunan araçlardan birisi de elektik ile çalışan sokak süpürme araçlarıdır. Bu araçlar son derece yüksek kapasiteye sahip olan araçlardır. Kalitesi son derece iyidir ve manevra kabiliyeti de oldukça yüksektir. Sokak temizliğinde en fazla tercih edilen ürünler arasında yer almaktadır. Sokak süpürme aracı modelleri içerisinde en çevreci olan araçlardan birisidir. Elektrik ile çalışması çevreye gaz yayımı yapmadığı gibi insan sağlığı açısından da bir tehdit oluşturmamaktadır. Kullanımı da çok basit olan ürünlerden biridir.

 

Hibrit Sokak Süpürme Araç Modelleri

Sokak süpürme araçları içerisinde tercih edilenlerden birisi de Hibrit araçlardır. Bu araçlar hem yakıt hem de elektrik enerjisi ile çalışan araçlardır. Doğaya dost araçlardan biri olarak görülen Hibrit sokak süpürme araçları yüksek bir manevra kabiliyetine sahiptir. Dünya çapında çok tercih edilen ürünler arasındadır. Kullanım prensipleri incelendiğinde çok basit bir kullanımı olduğu görülebilir. Araçlarımızı hemen herkes kısa bir açıklama sonrasında rahatlıkla kullanabiliyor. Araç kullanımı konusunda firmamız gereken desteği müşterilerine sunmaktadır.

 

Dizel Sokak Süpürme Araçları

Sokak süpürmede kullanılan araçlardan birisi de dizel sokak süpürme aracı modelleridir. Bu araçlar yakıt ile çalışan araçlardır. Bu araçların en önemli özelliği de birçok farklı araç gibi çalışması için şarja ihtiyaç duymamasıdır. Yakıtı olduğu müddetçe herhangi bir sorun çıkarmadan çalışmaktadır. Kaliteli bir araç türüdür ve trafiğe kapalı alanların temizlenmesinde yüksek bir performansı vardır. Temizlik araçları konusunda firmamız müşterilerine her zaman geniş skalada ürün sunmaktadır. Firmamızın araçları garantilidir ve her türlü kurumsal araç temininde bizlerden yardım alabilirsiniz. Kullanım alanı çok geniş olan araçlardır ve yaptığı süpürme işlemleri müşteri gereksinimlerini karşılayacak düzeydedir.

 

Sokak Süpürme Araçları Nerelerde Kullanılıyor?

Sokak süpürme araçlarının kullanım alanları çok geniştir. En çok kullanım ihtiyacı duyan kurum belediyelerdir. Yol kenarları, parklar, bahçe çevreleri gibi alanların temizlenmesinde bu araçlardan geniş ölçüde yararlanılmaktadır. Yol süpürme araçları aynı zamanda geniş açık alanların süpürülmesinde de son derece etkilidir. Özellikle, hastane bahçeleri ve çevreleri, fabrikaların alanları bu araçların temizlik için kullanıldığı alanlardır. Sokak süpürme araçları birçok bakımdan kullanıcısına kolaylık sunan araçlardır. Kullanımı basittir ve çok sessiz çalışır. Bu da insanların rahatsız olmasının önüne geçer. Sokak süpürme araçları konusunda firmamız her zaman en iyi ürünleri sunmaya özen gösteriyor. Özellikle firmamızın uzmanları araç satışı sırasında müşteri gereksinimlerini karşılayacak düzeyde araç vermeye gayret etmektedir.

 

Sokak Süpürme Aracı Fiyatları

Sokak süpürme aracı fiyatları son derece ideal olan fiyatlardır. Hemen her kurum bu araçları firmamızdan rahatlıkla temin edebiliyor. Araçların modeli ve çeşidi fiyatları etkileyen unsurlar arasındadır. Yüksek kapasiteye sahip olan sokak süpürme araçlarımız garantili ürünlerdir ve teknolojinin de son ürünleridir. Teknolojinin her türlü imkânını kullanan Cleanvac firmamız her türlü detayda müşterisine destek olmaktadır. Sokak süpürme araçları konusunda öncelikle ihtiyaç durumunuzu belirlemeniz gerekiyor. Sonrasında ise firmamızın uzman çalışanları sizlerin ihtiyaçlarınız için en uygun aracı bulup sizlere sunuyor. Firmamızın hizmetlerinden her zaman yararlanabilirsiniz. Dilerseniz fiyat bilgisi ya da ürün özellikleri için web sitemizden de gerekli bilgilere ulaşabilirsiniz.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.