Kiralık Yol Süpürme Aracı ve Temizlik Makinaları

24-01-2018 16:09
Kiralık Yol Süpürme Aracı ve Temizlik Makinaları
Kiralık temizlik makinaları, endüstriyel temizlik ihtiyaçlarını yüksek yatırım maliyetlerine katlanmadan gidermek için kullanılmaktadır. Özellikle zemin temizleme amacıyla kullanılan akülü binicili zemin temizleme otomatları ve belediyelerin kullandığı yol süpürme araçları, kiralık temizlik makinaları olarak en çok tercih edilen modellerdir.
 
Endüstriyel temizlik makinaları üretiminde 28 yıllık tecrübeye sahip, tamamen yerli üretimle ülke ekonomisine katkıda bulunan Cleanvac markası, üretmiş olduğu ileri teknolojiye sahip temizlik makinaları kiralama hizmeti de vermektedir. Bu çerçevede kiralık temizlik makinaları ihtiyaçlarınız için aşağıdaki ürünleri ve bilgileri inceleyebilir ve ayrıntılı bilgi almak için bize ulaşabilirsiniz.

Temizlik Makinaları Kiralama Hizmeti
Siz de yüksek yatırım maliyetlerine katlanmadan temizlik ihtiyaçlarınızı pratik bir şekilde karşılamak için aşağıdaki iletişim bilgilerimizden hemen bize ulaşabilirsiniz. Temizlenecek alanın büyüklüğü ve kullanılacak temizlik makinesinin model ve kapasitesine göre en uygun kiralama bedelleriyle size yardımcı olmak için her zaman hazırız.

Temizlik Makineleri Kiralama Avantajları
Yüksek fiyatlı temizlik makinelerini satın almak yerine kiralamanın kurumlar için pek çok avantajı bulunmaktadır. Bu avantajlardan bazılarını aşağıdaki gibi sıralayabiliriz:
 
İşletme Bütçesini Verimli Kullanma
İşletmenizin mali durumu, temizlik makine ve araçlarını satın almak için uygun olsa bile, kiralama yapmak daha mantıklı olabilir. Çünkü işletmenizin tek ihtiyacı elbette söz konusu makine veya araç değildir. İşletmenin daha pek çok ihtiyaçları ve buna bağlı olarak giderleri vardır. Bu bakımdan kiralama işlemi, işletme bütçesini en iyi şekilde yönetmenize ve işletmenizin diğer ihtiyaçlarını da aynı anda karşılamanıza olanak sağlar.
 
Her zaman son teknoloji ürün kullanma avantajı
Pahalı makine ve araçları satın alma durumunda, birkaç yıl sonra daha ileri teknoloji kullanan makine ve araçları kullanma imkanı olmamaktadır. Kiralama durumunda ise, istediğiniz zaman kiraladığınız araç veya makineyi son teknoloji ürünü ile kolayca değiştirebilirsiniz.

Teknik Servis ve Bakım Maliyetlerine Katlanmama
Temizlik makineleri ve yol süpürme aracı kiralamanın en büyük avantajlarından biri de periyodik olarak yapılması gereken araç bakım maliyetlerine katlanmak zorunda olmamaktır. Kiralık temizlik makinaları, sözleşme süresi içerisinde periyodik bakımları da kapsamaktadır.

Yol Süpürme Aracı Kiralama
Sokak ve yol süpürme araçları, temizlik şirketleri ve özellikle belediyeler tarafından yoğun olarak kullanılmaktadır. Ancak bu araçlar, yapıları ve teknolojileri gereği fiyatları yüksek olan temizlik araçlarıdır. Bu yüzden, yüksek yatırım maliyetine katlanmak istemeyen belediye ve özel şirketler için yol yıkama ve sokak süpürme araçlarını kiralama seçeneği daha cazip ve pratik bir yoldur.
 
kiralık yol süpürme aracı
Belediyeler cadde ve sokakların temizliği için genellikle yol süpürme aracı kiralama yöntemini tercih etmektedirler. Özellikle yoğun trafik nedeniyle yol kenarlarında biriken toz, çöp ve ağaç yapraklarını etkili bir şekilde temizleyebilmek için yol süpürme aracı kiralama son derece pratik bir çözümdür.
 
Sokak ve caddelerin temizliği belediyelerin sorumluluğu altındadır. Temiz bir çevre anlayışıyla hareket eden belediyeler, iş gücünden tasarruf ve en pratik temizlik çözümleri için büyük yol süpürme araçlarını sıkça kullanmaktadırlar. Yukarıda saydığımız avantajları da göz önünde bulundurduğumuz zaman, yol süpürme aracı kiralama sistemi belediyeler için oldukça mantıklı bir çözümdür.

Kiralık Yol Süpürme Aracı
Cleanvac markası altında üretilen özel teknolojili kiralık yol süpürme aracı özellikleri, video ve fiyat bilgileri aşağıdaki gibidir.
 
 
TÜBİTAK işbirliği ile geliştirilen Türkiye’nin ilk kompakt sokak süpürme araçları
  • Düşük işletme ve yatırım maliyeti
  • Güçlü vakum sistemi
  • Hızlı çöp boşaltma
  • Yüksek manevra kabiliyeti
  • Kolay ve basit bakım sistemleri

Yol Süpürme Araçları Aylık Kira Bedelleri
Yol süpürme ve yıkama araçlarının kira bedelleri, araç kapasitesine ve kira sözleşme süresine göre değişiklik göstermektedir. Daha uzun kiralama dönemleri için aylık kira bedeli daha uygun olmaktadır. Buna göre yol süpürme araçları aylık kira bedelleri aşağıdaki gibidir.
 

6 Ay kiralama durumunda Aylık kira bedelleri: 
  • 1  Metreküp : 97.000 TL
  • 2   Metreküp: 102.000 TL

Yıllık kiralama durumunda aylık kira bedelleri:
  • 1  Metreküp: 94.000 TL
  • 2  Metreküp: 98.000 TL

Binicili Zemin Temizleme Otomatı Aylık Kira Bedelleri

kiralık temizlik makinaları
Kiralık temizlik makinaları arasında en çok tercih edilen modeller binicili zemin temizleme otomatlarıdır. Yol süpürme araçları genellikle belediyeler tarafından kullanılırken, binicili zemin temizleme makinaları geniş yüzey temizleme ihtiyacı olan hemen her yerde kullanılabilir. Bu bakımdan zemin temizleme makinaları; hastaneler, okullar, fabrikalar ve alış veriş merkezleri tarafından sıkça kullanılmaktadır.
 

Binicili Zemin Yıkama Makinaları Kiralama Bedelleri

  • 1 Yıldan az süreli kiralamada aylık: 23.500TL
  • 1 Yıl kiralama durumunda aylık: 15.500 TL
  • 3 Yıllık kiralamada aylık kira bedeli: 11.000 TL
 
Kablolu ve Akülü Zemin Temizleme Makinaları Kira Bedelleri Temizlenecek alanın büyüklüğüne göre yukarıda bahsettiğimiz binicili zemin temizleme makinaları kullanılabileceği gibi, daha küçük alanlar için arkadan itmeli zemin yıkama makineleri de tercih edebilirsiniz. Bu modeller ise kablolu ve akülü modeller olarak iki çeşittir. Yer silme, yıkama ve zemin temizleme makinelerinin aylık kira bedelleri aşağıdaki gibidir.
 

Akülü Zemin Temizleme Makinaları

  • 1 Yıldan az kiralama durumunda aylık: 12.500 TL
  • 1 Yıl kiralama durumunda aylık: 10.200 TL

Kablolu Zemin Temizleme Makinaları

  • 1 Yıldan az kiralama durumunda aylık: 11.000 TL
  • 1 Yıl kiralama durumunda aylık: 8.500 TL
 

*FİYATLARIMIZA KDV DAHİL DEĞİLDİR* 


 

Yetkili: Malik Güney
Telefon: +90 549 813 20 79
E-mail: info@temizlikmakineleri.com
 

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.