Jetonlu Köpük

03-02-2021 11:43
Jetonlu Köpük

Jetonlu Köpük

Özellikle oto yıkama ve benzin istasyonların göze çarpan jetonlu köpük daha çok bir TL ile çalışan bir sistemdir. Cleanvac firmamızda satılmakta olan jetonlu köpük aracı oto tıkama açmak isteyenlerin gözdesi durumundadır. Firmamızda satılan bu ürün sizlere en iyi hizmeti verecektir. Özellikle kullanışı oldukça kolay olması sebebi ile tercih edilen bu ürün araç sahiplerinin kendi araçlarını istedikleri şekilde yıkamalarına olanak sağlamaktadır. Farklı köpük kazanları ile istenilen boyutta satın alınabilmektedir. Oto tıkamanızda kurutma bölümümün hemen yanına kuracağınız köpük bölümü ile sizlerde sorunsuz bir kazanç kaynağı oluşturabilirsiniz.

 

Jetonlu Köpük Makinası Fiyatları

Jetonlu köpük makinaları oldukça kolay yoldan düşük maliyetlere kazanç elde etmenizi sağlamaktadır. Bu ürünün en temel amacı bir TL atarak belirli bir süre köpük gelmesini sağlamaktır. Bu aşamada sizlerde sorunsuz bir şekilde para kazanabileceksiniz. Jetonlu köpük makinesi fiyatları oldukça düşük olup sizlere en düşük fiyat imkânları sunulmaktadır. Firmamızdan alacağınız tüm ürünler sorunsuz bir şekilde çalışacak ve müşterilerinize herhangi bir sorun yaratmayacaktır. Firmamız sizleri her an memnun etmek için en iyi ve en kaliteli ürünleri kullanmaktadır. Son derece kaliteli çalışan ve farklı modellere sahip olan bu araçları firmamızdan sorunsuz bir şekilde kullanabilirsiniz.

 

Köpük Makinası Kullanımı

Jetonlu köpük makinaları tamamı ile araç sahiplerinin kendi araçlarını kendi istekleri doğrultuda yıkaması için sizlerin sadece köpük kontrolü yapması gereken bir sistemdir. Makine üzerinde bulunan jeton atma yerine istenen miktarı ya da jetonlu atarak çalıştırabileceğiniz mekanizmanın çeşitli boyutlarda köpük kazanları mevcuttur. Bu kazanların kontrolünü yaparak köpük bitmesini engellemeniz gerekmektedir. Aksi halde sistem çalışmayacaktır. Sistemin en temel amacı araçlarını temizleyen kişilerin en az ücreti ödemesi ve bundan makine sahibinin kazanç sağlamasıdır. Bu sayede sistem her çalıştığında makine sahibi olarak sizler kazanç sağlayabilirsiniz.

 

Jetonlu Köpük Makinalarına Düzenli Olarak Bakım Yaptırılmalı

Jetonlu köpük makinaları özellikle kış aylarında donma sebebi ile çalışamaz duruma gelmektedir. Bunun yanında köpük bitmesini ya da köpük pompasının bozulması gibi sebeplerden dolayı ise sistem çalışmamaktadır. Bu tür durumlarda sisteme bakım yapılmalı çalışması için zorlanmamalıdır. Aksi halde sistemin değerli parçalarında sorunlar ortaya çıkabilmektedir. Özellikle ürünün depo alanı sürekli olarak temizlenmeli, gelen köpükte temiz olmalıdır. Araçlarını yıkamayı hedefleyen kişiler tarafından herhangi bir sorun oluşmaması için sistemin düzenli olarak kontrol edilmesi şarttır. Bu durum hem makine sahibi hem m de kullanıcılar için önemlidir.

 

Jetonlu Köpük Makinesi Ayrıcalıkları

Jetonlu köpük oldukça düşük maliyetlere aracınızın yıkanmasını sağlamaktadır. Bu sebeple ilgi oldukça büyüktür. Bu makinelerin satın alınması ve işletilmesi oldukça kolaydır. Bu sebeple işletmelerde oldukça fazla yerde kullanılmaktadır. Oto yıkama veya benzin istasyonlarında çok yoğun bir şekilde karşılaşılan sistemin makinalarını firmamızdan sorunsuz bir şekilde tedarik esip kurabilirsiniz. Çeşitli modelleri ve kazan hacmi sayesinde belirli fiyatlar oluşan üründe ürün sahibi ve kullanıcıları için oldukça fazla avantajlı yön bulunmaktadır. Özellikle maliyet açısından düşük fiyatlara araç yıkayabileceğiniz bir bölgenin olması kullanıcılar için, hiç zorlanmadan para kazanabileceğiniz bir yerin olması ise makine sahibi için ayrıcalıktır.

 

Jetonlu Köpük Makinaları Hakkında Bilgiler

Jetonlu köpük makinaları oldukça kullanışlı ürünlerdir. Firmamızdan sorunsuz bir şekilde satın alınıp kuru olabilmektedir. Hızlı ve sorusuz bir kazanç imkânı sunan bu araç hem sizlere hem de araç sahiplerine büyük imkânlar sunmaktadır. Özellikle köpük pompasının düzenli şekilde kontrol edilmesi oldukça önemli bir unsurdur. Bunun yanında çeşitli bakımlar ile aracın sorunsuz bir şekilde uzunca bir süre çalışması sağlanmaktadır. Jeton atıldıktan hemen sonra köpük gelmekte ve belirli süre içerisinde kapanmaktadır. Makine üzerinde bulunan kırmızı tuş ile zamanında önce köpük durdurulabilmektedir. Kaliteli bir makine almamanız sistemin zamanında kapanmamasına ve köpük oranının hızla azalmasına sebep olacaktır.

 

En Uygun Jetonlu Köpük Makineleri

Jetonlu köpük makineleri pahalı olmasa da uygun fiyatlı bir makine almanız oldukça önemlidir. Firmamız sizlere en uygun makine imkânı sunmaktadır. Kaliteli makineleri en uygun fiyatlara sizlere satmaktayız. İster oto yıkama isterse yeni işletme amacı ile alınan bu üründen oldukça yüksek kazançlar elde etmek mümkündür. Cleanvac firmamızdan bu ürünleri düşük maliyetlere kaliteli bir şekilde alarak sorunsuz bir şekilde uzun yıllar kullanım sağlayabilir, bu sayede yüksek kazançlar elde edebilirsiniz.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.