Golf Aracı

03-02-2021 12:00
Golf Aracı

Golf Aracı

Günümüzde insanların spora merak sarması farklı spor dallarının da ilgi görmesine neden oluyor. Golf spor oyunları da çok ilgi görenlerden biridir. Ancak golf oyunu çok geniş sahalarda oynanan bir oyundur. Bu oyunun oynanabilmesi için kişilerin çeşitli araçları kullanması gerekiyor. Bu araçlardan birisi de golf aracı modelleridir. Firmamızın tasarımını yaptığı ve müşteri gereksinimlerini en iyi şekilde karşılayacak olan bu araçlar bu spor sırasında kullanıcıya önemli kolaylıklar sağlıyor. Geniş alanlarda bir yerden başka bir yere gitme ihtiyacı duyan insanların yorulmadan oyunlarını oynamasına olanak tanıyor. Golf aracı çeşitleri Cleanvac firmamız tarafından müşterilerimize en iyi olanaklar çerçevesinde sunulan araç modelleridir.

 

Golf Araç Kiralama

Golf araçları trafiğe açık alanlarda kullanılan araçlar değildir. Bu nedenle satın alınması çok da mecburi araçlar değildir. Bu nedenle firmamız müşterilerine golf araç kiralama hizmeti de sunmaktadır. Bu araçlar yardımı ile trafiğe kapalı alanlarda rahatlıkla ulaşım sağlayabilirsiniz. Genelde Golf sahalarında görmeye alışık olduğunu bu araçlar büyük spor komplekslerinde de tercih edilenler arasındadır.

 

Golf Araç Fiyatları

Farklı modellerde üretilen ve tasarım farklılıkları bulunan golf araçları farklı fiyatlarda satışa sunulmaktadır. Kiralama ya da satış açısından farklı şekillerde değerlendirilen araçlar özelliklerine göre de fiyatlandırılmaktadır. Ancak golf araçları fiyatları insanların sarsmayacak ölçüdedir. Bu araçlara ihtiyaç duyan kişiler gönül rahatlığı ile araçları temin etme şansına sahiptirler.

 

Golf Araçlarının Modelleri Nelerdir?

Golf araçları model bakımından farklı şekillerde üretilmektedir. İki kişilik golf araçları yanında dört kişilik araçlar da bulunuyor. Yüksek kapasiteli ve kasalı golf araçları olmak üzere farklı çeşitleri vardır. Bu araçlar kalitesi yüksek ve işlevsel ürünlerdir. Her modelin kendine göre farklı üstün özellikleri bulunuyor. İki ve dört kişilik olarak üretilen golf araçları daha çok site içlerinde dolaşım için tercih edilen ürünlerdir. Golf sahalarında daha hızlı şekilde hareket etme imkânı sunması açısından tercih edilmektedir. Bu araçları daha çok güvenlik görevlileri tarafından rutin denetim işlemleri yaparken kullanıyorlar. Her türlü acil ulaşım gerektiren yerlerde kullanılabilmektedir.

 

Yüksek Kapasiteli ve Kasalı Golf Araçları

Yüksek kapasiteli golf araçları daha fazla kişi sayıları için tasarlanan araçlardır. Bu araçlar en az 6 kişilik olacak şekilde tasarlanıyor. Sekiz, on ve on iki kişilik olarak tasarlanan araçlar daha çok hava alanları, golf sahaları ve tatil köylerinde tercih edilen araçlardır. Turistik bölgelerde gezi amacı ile de bu araçlardan faydalanılmaktadır. En önemli özelliği ise yüksek eğime sahip yollarda dahi kullanılabilmesidir. Bu tarz yollarda daha çok benzinli olan modelleri tercih ediliyor. Elektrikli olan yüksek kapasiteli golf araçları ise düz ve engelsiz yollarda kullanılmaktadır.

Kasalı golf araçları ise daha çok büyük fabrika ve işletme alanlarında tercih edilen araçlardır. Çeşitli malzemelerin taşınmasında kullanılan ürünlerdir. Taşınacak ürünlerin kapasitesine göre farklı şekillerde tasarlanabilmektedir. Sessiz çalışan araçlar ortamda ses kirliliği meydana getirmemektedir. İş yerlerinde genelde elektrikli olan tasarımları tercih ediliyor. Çöp toplama işinde son derece ideal olan araçlardır. Bu araçların tercih edilmesi çevre açısından da son derece yararlıdır. Çünkü elektrikli yapısı sayesinde herhangi bir şekilde çevreye zararlı duman ve gaz yaymıyor.

 

Golf Arabalarının Kullanım Yerleri

Golf arabaları trafiğe kapalı olan çok geniş alanlarda kullanılmaktadır. Benzinli ve elektrikli çalışan modelleri vardır. Golf arabalarının kullanımı son derece rahattır. Özellikle çalışma prensiplerinin basit olması bu araçlar için bir personel çalıştırmak zorunda değilsiniz. İşletmenizdeki mevcut personeller rahatlıkla bu araçları kullanabilirler. Golf aracı modelleri kullanıldığı alanlara göre model olarak farklılık gösteriyor. Yüksek kaliteli ürünlerdir ve her zaman insanların hayatını kolaylaştıran tasarımlar arasında yerini almaktadır. Bu araçlar ilk olarak 1932 yılında üretildi ve sonrasında insanların hayatında önemli bir yer edindi. Golf sahalarında kullanımı ise yaklaşık olarak 1950’li yılları buldu denilebilir.

 

Golf Aracı Fiyatları Neye Göre Değişiyor?

Golf aracı fiyatları birçok farklı şekilde belirlenebiliyor. Kaç kişilik tasarım olduğu, ürünlerin elektrik ya da benzinle mi çalıştığı ve daha birçok konuda bu araçların fiyatına etki eden unsurlar vardır. Kalitesi son derece yüksek olan tasarımlardır. Cleanvac firmamız bu araçların satışında her zaman müşteri memnuniyetine önem vermektedir.

 

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.