Fil Tipi Süpürge

03-02-2021 12:02
Fil Tipi Süpürge

Fil Tipi Süpürge

Genelde büyük kurumların kullandığı süpürge çeşididir. Hastaneler, fabrikalar, oteller ve okullar tarafından iç ve dış alanlarını temizliğini sağlamak için kullanılan süpürge türüdür. Belediyeler tarafından park ve bahçelerin temizliğini sağlayacak şekilde üretilen farklı özelliklere sahip olan süpürgedir. Fil tipi süpürge manevra özelliği ile son derece geliştirilmiş özelliklerde tasarlanarak, kullanıcılara üstün hareket kabiliyeti sağlıyor. Cleanvac  firmamızın satışa sunduğu ST 240 B modelli fil tipi süpürge kumandalı olarak çalışmaktadır. Yüksek vakum ile zeminde bulunan yaprak, içecek kutuları ve izmarit gibi çöpleri kısa sürede temizliyor. Çöp alma haznesi tozlanmayı önlemek için pulvarize sulama sistemine sahiptir. Eğimli zeminlerde kullanılması için tekerleklerde bulunan fren sistemi sayesinde istenilen yere sabitlenir. Bu sayede makineyi kullanan personel güvenli bir şekilde çalış olur.,

 

Fil Tipi Süpürge Fiyatları

Belediye temizlik işçilerinin çevre temizliği sırasında sıkça kullandıkları bir portatif makinedir. Portatif olma nedeni ile ulaşılması zor dar yerlerin genel temizliği rahatlıkla yapılmaktadır. Yol kenarlarına biriken  yaprak, izmarit ve küçük çöpleri vakumlama özelliği sayesinde ortadan kaldırılmasını sağlayan araçtır. Akülü özelliği ile çalışan bu makine enerjiyi verimli olarak kullanılıyor. Aküsü uzun saatler gidebiliyor. Bu kapsamlı özelliklerde ki fil tipi makine sistemi, fiyat aralığı  özelliklerine göre değişkenlik gösteriyor. Akülü süpürge 24 V, Akülü süpürge 48 V ve Benzinli süpürge olmak üzere üç çeşit olarak üretildi. Fil tipi süpürge fiyatları  ürünün türlerine göre değişmektedir.

 

Elle Kumandalı Vakumlu Süpürge

Adından da anlaşıldığı gibi el ile kullanılıyor. İnsan gücünün dilediği şekilde tekerlekleri sayesinde, yüksek vakumu ile kolay kullanılarak süpürme işlemini gerçekleştiriyor. Ulaşılması zor yerleri sizi zorlamadan temizliyor. Fth 240 modelli çekilir tip elektrikli vakumlu süpürge kolaylıkla kullanılıyor. Elektrikli fren ve park sistemi sayesinde rampalı olan yerlerin temizliğini rahatlıkla yapıyor. Tam şarj ile 6 ile 8 saat çalışma yapılabiliyor. Ayrı zamanda benzinli çalışan modeli sayesinde 27 litreye kadar benzin deposu bulunuyor.  Türleri bakımından 6 km hızına göre değişkenlik gösteriyor. Elle kumandalı vakumlu süpürge sayesinde ulaşılması zor olan yerler kolaylıkla temizleniyor.

 

İşimizi Kolaylaştıracak Süpürge Modelleri

Yaprakları toplamak oldukça zahmet verici bir iştir.  El ile toplanmaya kalkan yapraklar,  eğilip kalkma anında hem bel sağlığınıza zarar verir hem de sizi yorar. Günümüzde hemen hemen her yerde gördüğünüz yaprak toplama makinelerin kullanımı oldukça basit. Sizi yormadan işinizi kolaylaşıyor. Bu makine doğanın dostu olarak üretildi. Çevre kirliliğini ortadan kalkması, yani yaprakları ortadan tamamen kaldırdığı için oldukça güven veriyor. Kullanan kişiler tarafından beğenilen fil tipi süpürge fiyat olarak da oldukça uygun fiyata satıyoruz. Bizler ile iletişime geçerek gerekli bilgiyi uzman personel ekibimiz sayesinde aktarıyoruz.

 

Yaprak Toplama Makinesi

Kış mevsiminin gelmesiyle sararan ağaçların yaprakları yerlere düşüyor. Bu çoğu zaman yürümemizi engelleyecek hatta takılıp düşmelere kadar çeşitli yaralanmalara neden olabiliyor. Bunları daha önceleri tırmık dediğimiz el gücü ile bir kenara topluyorduk. Günümüz teknolojisinin gelişmesiyle Yaprak toplama makinesi adı altında sistemsel donanıma sahip bir hale geldi. El ile tutulup, motor gücü sayesinde çekme özelliği sayesinde yerde bulunan yaprakları torbasında toplayarak çevre kirliliğinin ortadan kalkmasında büyük rol oynuyor. Konfor için ergonomik yapıda tasarlandı. Kullanımı oldukça kolaydır. Toplama torbası sayesinde yaprakları  torbasında topluyor. Takması ve boşaltması oldukça kolaydır. Neme dayanıklı dokumadan üretildi. Yüksek performans sayesinde üfleme kapasitesi oldukça etkilidir. Bahçenizde bulunan yaprakları zahmetsizce toplanması için üfleme fonksiyonuna sahiptir. Bunun 3,2 kg üfleme, 4,4 kg emme fonksiyonundan oluşuyor.

 

Yaprak Süpürme Makinesi

Yaprak süpürme makinesi yaprak toplama makinesine göre daha geniş özelliktedir.  Bu makine daha büyük motor gücüne sahiptir. Dökülen yaprakları üfleyici ve vakumlayıcı özelliği sayesinde optimize ederek eşit dağılım sağlayarak topluyor. Emişten üfleme fonksiyonuna geçiş özelliğine sahiptir. Üfleme sırasında yaprakları istenilen yere toplayarak işinizi kolaylaştırıyor. Yaprakları şiddetli üfleme özelliği sayesinde parçalayarak yaprakları küçülmesini sağlıyor. Kullanıcı tarafından rahat tutularak yumuşak dokuya sahiptir. Ortalama 54 cm x 29,5 cm x 36 cm olarak ebatlarına sahiptir. Üfleme hızı ortalama 310 km olmaktadır. Emme gücü ise  170 I/s ölçüsündedir. Yaprak süpürme makinesi 3000W gücüne sahiptir. Kış mevsiminin gelmesi çevreyi kirletmektedir. Bahçenizde bulunan sararmış yaprakları bu makine sayesinde temizleyebilirsiniz. Cleanvac firmamızda bulunan modelleri tercih edebilirsiniz.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.