Elektrikli Taşıma Araçları

03-02-2021 11:58
Elektrikli Taşıma Araçları

Elektrikli Taşıma Araçları

Cleanvac elektrikli taşıma araçları yeni nesil araçlar kategorisinde yer almaktadır.  Yaklaşık 20 yılı aşkın hizmet veren Cleanvac, elektrikli taşıma araçları, yük taşıma araçları temizlik otomatları, zemin temizleme süpürgeleri, yıkama makineleri gibi elektronik ürünleri üretimin yapmakta olan kurumsal firmadır. Ülkemizde ve dünya da önde gelen lider firmalardan birisi olan firmamız hem kurumsal hem de bireysel müşteriler için uygun modelde elektrikli araç üretimi gerçekleştiriyor. Müşteri memnuiyetine odaklı hizmet sunan kurumsal firma, talepler doğrultusunda hızlı ve seri bir şekilde istenilen özellik ve kapasitede elektrikli araç üretimi gerçekleştiriliyor.

 

Elektrikli Araç Fiyatları

Elektrikli araç fiyatları benzinli araçlara göre biraz daha yüksek fiyatlı olarak satışa sunulmaktadır. Bu nedenler rağbet benzinlilere göre biraz daha düşük oluyor. Elektrikli araçları fiyatlarını kendi araçlarında değerlendirirsek model ve kapasitesine ve aracın çeşidine göre farklılık gösteriyor. Yani elektrikli yolcu taşıma aracı ile elektrikli hasta taşıma aracını fiyatları birbirinden farklı olabiliyor.

 

Elektrikli Araç Çeşitleri

Elektrikli araç modelleri otomotiv alanında uzmanlaşmış ekip tarafından tasarlanıp profesyonel çalışmalarla üretilerek otomotiv sektörüne sunuluyor. Yeni nesil araçlar içerisinde olan bu modelleri tam elektrikli, hibrit elektrikli ve yakıt pilli elektrikli araçlara olmak üzere farklı sınıflarda üretim yapılıyor. Bu modeller içerisinde en uygun fiyatlı olanı ve en çok tercih edileni ise hibrit elektrikli taşıma araçları oluyor. Şimdi elektrikli taşıma araçlarında hangi modeller var, gelin birlikte bakalım.

 

Elektrikli Yolcu Taşıma Araçları

Elektrikli yolcu taşıma araçlarını birçoğumuz sıklıkta görmekteyiz. Alışveriş merkezlerinden tutunda, toplu konut ve sitelerde, hava alanlarından üniversitelerden havalimanları, terminaller kampuslar ve daha birçok alanda kullanımı vardır. Tamamen yerli üretim olan elektrikli araçlar akülü çalışma prensibine sahip olması sayesinde çevreyi olmuşuz yönde etkileyen zararlı gaz salımı yapmazlar. Bu özelliği sayesinde de bu araçlar için rahatlıkla çevre dostudur diyebiliriz.

 

Elektrikli Golf Araçları

Birçoğumuz bu araçları golf sahalarında görmüşüz ve tanımışızdır. Ancak bu araçlar da diğer elektrikli araçlar gibi pek farklı amaç için kullanılabilir kapasiteye gelmiştir. Özel çalışmalar için üretilen elektrikli golf araçları 2 kişilik, 4 kişilik, 6 kişilik, 8 kişilik ve 120 kişilik olmak üzere farklı kapasitelerde üretilip, otomotiv sektörüne sunuluyor. Yaklaşık 1932 yılından beri hayatımızda olan golf araçları hastanelerde, hava alanlarında, fabrikalarda sitelerde, otellerde, tatil köylerinde, bağ ve bahçelerde kullanımı mümkündür. Açık kasalı, kapalı kasalı ve kasasız olmak üzere farklı modelleri mevcut olan golf araçları kısa mesafeli yolculuklar için ideal bir seçenek olmaktadır.

 

Elektrikli Hasta Taşıma Aracı

Adından da anlaşılacağı gibi elektrikli hasta taşıma araçları hastanelerde hasta taşımak için kullanılan modeldir. Sessiz ve sarsıntısız çalışma özelliği sayesinde hastayı güvenli bir şekilde hastane içerisinden bir yerden başka bir yere transfer ediyor. Elektrikli hasta taşıma araçlarında içten yanmalı motor yer almadığından dolayı emisyon oranı da sıfır olur. Kullanıldığı alanlar ise hasta ne içi, tıp merkezleri, yaşlı bakım evi, tersane fabrika revir taşımacılığı gibi alanlarda kullanılıyor

 

Eğlence Araçları

Günümüzde elektrikle üretilen araç modelleri arasında eğlence araçları da yer alıyor. Ambulans, polis aracı, itfaiye aracı ve çocuk trafik eğitim aracı gibi farklı çeşitlerde üretilen elektrikli eğlence araçları çevreci ve doğa dostu yapısı ile uzun yıllar kullanım imkânı sağlıyor. Genel olarak kullanım alanlar ise trafiğe kapalı alanlar olup, alışveriş merkezler, tatil köyleri, sahil şeritleri gibi alanlarda çocukları keyfi dolu saatler geçirmesine imkân tanıyor.

 

Elektrikli Araçların Avantajları Nelerdir?

Elektrikli araçlara ihtiyaca yönelik farklı model ve tasarımları ile neredeyse her alanda karşımıza çıkıyor. Cleanvac olarak markamız bünyesinde ürettiğimizi elektrikli araçlarımız içerisinde klasikten spora, tek ya da birden fazla kişi taşımacılığına, taşınacak yükü ağrılığı ve türüne göre kapasitede elektrikli araç üretimi yapmaktayız. Elektrikli araçların en önemli avantajı doğaya zararlı gaz salım vermediğinden dolayı çevreci olmasıdır. Sesiz çalışması özelliği ile şehir içinde oluşan ses kirliliğine neden olmaz.  Genel olarak portatif ve kolay kullanıma sahiptir. Elektrikli motor teknolojisi ile ürettiklerinden dolayı hava kirliliği yapmazlar. Hızlı şarj edilebilir özelliğine sahiptirler.  Bağ, bahçe, oteller, kampusları, üniversiteler, tatil köyleri, hastaneler, siteler golf sahaları gibi farklı alanlarda elektrikli araçlara rastlıyoruz. Cleanvac elektrikli taşıma araçları için bizimle iletişim kurmanız yeterli olacaktır.

 

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.