Çöp Toplama Aracı

03-02-2021 11:54
Çöp Toplama Aracı

Çöp Toplama Aracı

Modern şehirlerde ihtiyaçlara cevap vermek için birçok farklı alan da faaliyet gösteren ve geliştirilip üretilen çevre temizleme aracına çöp toplama aracı denir. Kısaca yediğimiz, içtiğimiz, kullandığımız her şeyin çöpünün atılmaya yarayan araca denir. Bu çöp toplama aracı temiz çevre için her yerde bulunuyor. Çöp kamyonları tek defada taşınan çöp miktarını arttırmak, çöp toplama zamanını en aza indirmek için ve operatörlere uygun kullanım alanını sağlamak için tasarlandı. Bu sayede çevreye duyarlı bir imaj kazanmıştır. Teknik özellikleri ise, kullanım alanı ve kullanım amaçlarına göre farklı türden imalat yapılmaktadır. Farklı standartlarda konteynır kaldırma sistemi ile üretim yapıyoruz. Cleanvac firmamızda bulunan çöp toplama araçları ile sizlere hizmet satışı yapıyoruz.

 

Mini Çöp Toplama Aracı

Adından da anlaşılacağı gibi mini çöp toplama aracı büyük şehirlerde trafiğe kapalı ya da kapalı dar sokak, parklarda çöp toplamak için kullanılan bir tür araçtır. Bu araç üzerine aldığı çöpleri daha sonra büyük bir çöp kamyonunun haznesine damperinin kaldırarak boşaltabiliyor. Kısacacı büyük kamyonların giremediği ve trafiği kapatacak şekilde olmaması için, küçük çöp kamyonları tercih ediliyor.  Genelde büyük şehirlerde bulunan çocuk parklarında mini çöp kamyonları faaliyet gösteriyor. Çünkü sokak girişleri ve park girişleri dar olduğu için mini çöp kamyonu daha rahat giriş, çıkış sağlıyor.  Sadece parklar değil hava alanları, fabrikalar ve siteler tarafından da tercih ediliyor.

 

Elektrikli Çöp Toplama Aracı

Bu çöp toplama aracı kompakt olarak üretildi.  Gövdesi ve yüksek manevra gücünün olması nedeniyle özellikle dar sokaklar için oldukça kullanışlı bir ürün olarak tasarlandı. Büyük şehirlerin kalabalık ve dar sokaklarda rahatlıkla kullanılabilir. Bu aracın en büyük özelliklerinden biri çift damperli kasası sayesinde çöp konteynerlerine doğru mesafeden çöp boşaltma imkânı sağlar. Bu araç belediyelerin hizmet araçları listesinde bulunması gereken teknolojik bir üründür. Çünkü elektrikli çöp toplama aracı elektrikli olması nedeni ile çalışma akışını olumlu yönde etkiliyor. Doğa dostu olarak üretildi. Bu aracın en büyük özelliği ise, elektrikli ağ sistemi ile çalıştığı için akaryakıt tüketimini ortadan kaldırarak tercih edilme sebebi haline gelmektedir. 

 

Elektrikli Çöp Nakil Araçlarının Tek Kişilik Olanlarının Temel Özellikleri

Bu araçlar tek kişinin kullandığı araç tipidir. Elektrikli olması nedeniyle çevreyi kirletmeyecek şekilde tasarlandı. Farklı modelleri vardır ve bu modeller şunlardır.

GD-10050 Elektrikli Çöp Toplama Aracı

  • Kullanma kapasitesi tek kişiliktir
  • Ortalama maksimum hızı 20 km
  • Gürültü seviyesi 68 ( dba )
  • Aküsü oldukça uzun gitmektedir 60V/120 AH olmaktadır
  • Şarj edilme voltaj seviyesi 220 V
  • Sürüş mesafesi 80 km kadar gitmektedir
  • Net ağırlığı 640 kg
  • Ölçüleri ise 3320*1640 olmaktadır.

 

GD-35015 Elektrikli Çöp Toplama Aracı

Toplamda üç tekerlekleri bulunan bir araçtır. Elektrikli araç olması harici pedal yardımıyla insan gücü ile kullanılabiliyor. Genel özelikleri ise,

  • Ağırlığı 150 kg
  • Çalışma gücü 500 (w)
  • Maksimum hızı 6 km
  • Tank kapasitesi 500(L)
  • Ölçüleri 2530*990*1250
  • Batarya voltajı 48 V/20 AH (V)

 

Elektrikli Çöp Nakil Araçlarının Çift Kişilik Olanları

Bu araçlar daha büyük ve daha kapsamlı özelliktedir. Tek kişilik olanlara göre daha büyük ve işlevi daha fazladır. GD-4208 ve GD-5506A olarak iki çeşittir. Günümüzde belediyelerin en çok kullandığı araçlar haline gelen çöp kamyonları, elektrikli modelleri sayesinde girilmesi kolay yerlere bu araçlar sayesinde giriliyor. Havaalanlarında, sitelerde ve parklarda elektrikli çöp kamyonları kullanılıyor.  Bu hem gürültü kirliliğini ortadan kaldırıyor hem de çevreye yayılan egzoz dumanları olmuyor.

 

Neden Elektrikli Çöp Toplama Aracı Kullanılıyor?

Günümüz teknolojisinin gelişimi çevrede birtakım değişmelere neden oluyor. Bunlardan bir tanesi çöp toplama aracı üretilmiş olmasıdır. Bu araçlar doğanın dostu olduğu için tercih edilme sebebi haline geldi. Cleanvac firmamızda bulunan bu araçları temin edebilirsiniz. Kullanımı oldukça kolaydır. Uzman personel ekibimiz ile sizlere gerekli bilgi sağlanıyor. Tek yapmanız gereken bizlerle iletişime geçerek ne tür bir modele ihtiyacınızın olduğunu beraber belirliyoruz. Sizlere gerekli soruları sorarak kafanızda ki tasarıyı öğreniyoruz. İhtiyacınızın boyutuna göre elimizde bulunan modelleri seçerek, sizlere bu hizmeti sunuyoruz.


 
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.