Camı Süpürgesi Fiyatları

03-02-2021 11:51
Camı Süpürgesi Fiyatları

Camı Süpürgesi Fiyatları

Camilerde ibadetlerin daha rahat ve kolay yapılabilmesi için tüm zemin halılar ile ya da halıfleks ile kaplıdır. Zemin üzerinde bulunan halı ve halıfleksler daima temiz olmalıdır. Camiler, kalabalık bir cemaate ibadet etme imkânı sunduğu için halıların her daim temiz olması gerekir. Özellikle halıfleksler zemini tamamen kapladığı için yıkaması çokta mümkün olmayan kaplamalardır. Bu sebeple temiz kalabilmesi için sürekli olarak süpürülmesi gerekir. Süpürülecek alanın oldukça geniş olması ve gerçek anlamda temiz bir şekilde süpürülebilmesi için seçilecek süpürge çok önemlidir. Camiler için özel olarak üretilen süpürge modelleri bu konudaki en uygun süpürgelerdir. Cleanvac firmamız tarafından satışa sunulan süpürgeler, camilerde bulunan halıların tam temizlenebilmesi için gerekli olan her detay düşünülerek üretilmiştir.

 

Cami Süpürgesi Modelleri

Başta camiler olmak üzere oteller, sinema ve konferans salonları gibi geniş alanda halı ile kaplı olan zeminlerde de temizlik yapabilmek için cami süpürgesi kullanılır. Cami süpürgesi adı altında üretimi yapılan makinelerin üreticisi olan Cleanvac firmamız bu süpürge modelini iki çeşit olarak satışa çıkarıyor. Üretilen modeller RL 400 ve RL 600 olarak isimlendiriliyor.

 

Cami Süpürgesi Modellerinin Özellikleri Nelerdir?

İki farklı çeşitte üretilen cami süpürgelerinin (RL 400 ve RL 600) özellikleri ise saymakla bitmiyor. İki modelde de yüksek vakum gücü bulunuyor. Bu sayede halı ve halıflekslerin tamamının en dibine yerleşmiş olan tozlar, kolay bir şekilde temizlenmiş oluyor. Cami süpürgeleri yüksek dövücülü fırça teknolojisi sayesinde ve yüksek vakum gücü sayesinde iki model de tüm tozları büyük bir kolaylıkla çekme imkânı sunuyor. Camı süpürgelerinin iki modelinde de yüksek vakum gücü için kullanılan motorlar çift fanlı olarak üretilmiştir. Makinede bulunan çift fanlar sayesinde makinenin normal bir makineye göre ısınma süresi uzar ve makine daha yüksek daha kaliteli bir emiş gücü performansı gösterir. Ayrıca iki modelde de cami süpürgesinin hortumunun uç kısımlarına elektrikli süpürge aparatlarını takabilir, dip köşe olacak şekilde ulaşılması zor olan tüm alanlara rahatlıkla ulaşılabilir.

 

Cami Süpürgesi Modelleri Hakkında Basit ve Pratik Bilgiler

Öncelikle cami süpürgesi satın alındığında kullanılacak alandaki kıyı köşe gibi tüm alanlara pratik bir şekilde erişilebilmesi için elektrikli süpürge aparatları, makine ile birlikte hediye edilir. Bu sayede aparatlar için ayrıca bir masraf yapılmasına gerek kalmaz. Cami süpürgesinin iki modelinde de kullanım kolaylığı bulunur. Tüm alanlarda yüksek vakum gücü sayesinde basit ama kaliteli bir temizlik yapılması sağlanmış olur. Cleanvac firmamız tarafından satışa çıkarılan cami süpürgeleri, halı yıkama firmaları tarafından da yüksek vakum gücü sebebi ile yıkama öncesinde kullanılarak, halıların dibine yerleşmiş olan tozlardan arınması için kullanılır. Süpürgelerde toz torbası bulunur. Her kullanım sonrası temizlenen torbalar, kullanım kolaylığının birer parçasıdır.

 

Cami Süpürgesi Modellerini Kullanmanın Sağladığı Avantajlar Nelerdir?

Cleanvac cami süpürgesi modelleri polietilen plastik malzemeler kullanılarak üretilir. Bu sayede makineler oldukça sağlam bir yapıya sahiptir. Makineler dakikada 150 devirle çalışır. Halıları kabartarak süpürür. Bu şekilde tüm toz ve lekeler halılardan arınmış olur. Cami süpürgesi modellerinin kullanımı oldukça kolaydır. Derin bir temizlik yaparken aynı zamanda yüksek emiş gücü olmasına rağmen oldukça sessiz bir şekilde çalışır. 30 metreye kadar uzanan bir kabloya sahiptir. Uzun kablosu sayesinde cami ve konferans salonu gibi geniş olan alanlarda rahat bir temizlik yapılmasını sağlar. Cami süpürgesi modelleri iki yıl garantili olarak satışa sunulur.

 

Cami Süpürgesi Fiyatları Hakkında Bilgiler

Cami süpürgesi fiyatları hakkında detaylı bir bilgiye sahip olmak isterseniz, Cleanvac firmamızın internet sitesinde kısa bir araştırma yapabilirsiniz. Ya da iletişim bilgilerini kullanarak firmamız ile bir görüşme sağlayabilirsiniz. Yüksek kalitede bir temizlik, oldukça uygun fiyatlar karşılığında satışa sunuluyor.

Cami Süpürgesi Fiyatları konusunda internet siteleri üzerinden kısa veya detaylı bir araştırma yaptığınız takdirde, Cleanvac firmasının en uygun fiyatları sunduğunu sizler de göreceksiniz. Hem kaliteli bir makine almış olacaksınız, hem yüksek bir temizlik performansına sahip makine sahibi olacaksınız, hem de oldukça uygun fiyatlar karşılığında bu harika ürüne sahip olacaksınız. Daha detaylı bilgi sahibi olmak isterseniz Cleanvac firmamız ile iletişime geçebilir ve aklına takılan tüm soruların cevabını alabilirsiniz.


 
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.