Cami Süpürgesi

03-02-2021 11:53
Cami Süpürgesi

Cami Süpürgesi

Camilerin ve ibadethanelerin tüm yüzeyleri halı ya da halıfleks ile kaplıdır. İbadetlerin temiz bir alanda yapılması gerektiği için bu halı ve halıflekslerin daima temiz olması ve sürekli olarak temizlenmesi gereklidir. Halıların büyüklüğü ve halıfleksin büyük bir bütün halı olduğu düşünülecek olursa sürekli olarak yıkanması ya da kaldırılıp silkelenmesi neredeyse imkânsızdır ve bu işlemler zaman açısından da büyük bir vakit kaybı olur. Tüm bu sebepler yüzünden Cleanvac firmamız camiler için özel olarak cami süpürgeleri satıyor. Normal bir elektrikli süpürgeden kat kat daha fazla özellik barındıran cami süpürgeleri temizlik açısından da büyük bir kolaylık olmaktadır.

 

Cami Süpürgeleri

Cami süpürgeleri cami ve ibadethanelerin yanı sıra aynı zamanda zemininde geniş ve büyük halı ve halıfleks bulunan otel, sinema salonu, konferans salonu ve benzeri alanlarda da kullanılır. Cami süpürgelerini normal bir elektrikli süpürgeden ayıran çok sayıda özelliği vardır. Yüksek vakum gücü sayesinde halıların en derinine yerleşmiş olan toz, akar ve kirlere kolay bir şekilde ulaşır ve yüksek bir temizlik performansı gösterir.

 

Cami Süpürgesi Tavsiye

Cami süpürgesi tavsiye konusunda yardıma ihtiyacınız var ise biz de size bir tavsiyede bulunmak isteriz. Cleanvac firmamız cami ve kullanılacak diğer alanlarda kullanım kolaylığı sağlaması ve kaliteli bir temizlik yapılabilmesi açısından tüm detayları büyük bir titizlikle düşünerek, cami süpürgelerini satışa çıkarmıştır. Eğer cami süpürgesi hakkında bir tavsiyeye ihtiyacınız var ise kesinlikle hiç düşünmeden bir firmamız ile iletişime geçebilirsiniz.

 

Dövücülü Süpürge

Dövücülü süpürge denildiğinde akla ilk gelen makineler cami süpürgeleri olur. Çünkü normal bir elektrikli süpürgede bu özellik bulunmuyor. Cami süpürgelerinin özel olarak üretilen makineler olması nedeni ile dövücülü fırça teknolojisi normal bir süpürgede bulunmaz.

 

Cami Süpürgeleri Modelleri Nelerdir?

Cami süpürgesi, özel olarak üretilen makinelerdir. Bu makinelerin iki farklı çeşidi bulunur. Cleanvac firmamız tarafından satılan cami süpürgelerine RL 400 ve RL 600 olarak isim vermiştir. Bu iki modelin de çok sayıda özelliği bulunuyor.

 

Cami Süpürgesi Modellerinin Özellikleri Nelerdir?

Cami süpürgelerinin en güzel özelliği yüksek vakum gücüne sahip olmasıdır. Yüksek vakum gücü sayesinde makineler, halılarda bulunan hatta halıların alt kısımlarına yerleşmiş olan tozları kolay bir şekilde çekerek halıdan uzaklaştırır. İki süpürge modeli de iki yıl garantili olarak 8 sunulur. Cami süpürgelerinde kullanılan motorlar çift fanlı olacak şekilde tasarlanmıştır. Bu sayede makineler çalıştığı süre boyunca kolay kolay ısınmaz. İki modelde de yüksek vakum sayesinde müthiş bir emiş gücü sağlanır ve fırçalama tekniği kullanılabilir.

 

Cami Süpürgesi Kullanmanın Avantajları Nelerdir?

Cami süpürgelerinin en güzel özelliği kolay bir kullanıma sahip olmasıdır. Derin ve harika bir temizlik sağlar. Yüksek vakum ve emiş gücüne sahip olmasına rağmen oldukça sessiz bir şekilde çalışır. Kullanımının kolay olabilmesi açısından 30 metrelik bir uzatma kablosuna sahiptir. Cami süpürgesi modelleri toz torbalı kullanıma uygundur. Bu sayede torbasız makinelerde olduğu gibi her kullanımda temizlemek ve makine temizliği için ekstra vakit harcamak zorunda kalmazsınız.

 

Cami Süpürgesi Kullanımı Nasıldır?

Cami süpürgesi hortumlu ya da dilerseniz hortumsuz bir şekilde çalıştırılabilir. Ayrıca elektrikli süpürge aparatlarının hortumun çıkış noktasına yerleştirilmesi ile birlikte ulaşılması zor olan dip köşe gibi tüm alanlara pratik bir şekilde ulaşılabilir. Derinlemesine bir temizlik yapılabilmesi açısından dakikada 150 devir ile çalışabilir. Cami süpürgesi halılarda bulunan toz ve mikropları ve hatta lekeleri kolay bir şekilde yüksek emiş gücü sayesinde çıkarır.

 

Cami Süpürgesi Fiyatları Hakkında Kısa Bilgiler

Cami süpürgesi modellerinden birini satın almaya karar vermeniz halinde, bu makinelerin satışını yapan Cleanvac firması ile iletişime geçmeniz yeterli olacaktır. Cleanvac firmasının internet sitesi üzerinde tüm ürünlerin bilgileri bulunuyor. Detaylı bir şekilde araştırma yapabilir, kullanıcı yorumlarını inceleyebilirsiniz. Ya da direkt olarak firmanın iletişim bilgilerinden yardım alarak bir görüşme sağlayabilirsiniz. Dilerseniz firmayı ziyaret edebilir, dilerseniz de telefon görüşmesi ile aklınızdaki tüm soruların cevabını alabilirsiniz. Cleanvac en kaliteli hizmeti en uygun fiyatlar karşılığında alabileceğiniz cami süpürgelerini çok ekonomik ve uygun fiyatlar ile satışa sunmaktadır. Kısa bir araştırma yaparak gerekli olan tüm bilgilere sahip olabilirsiniz..

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.