Ahtapot Kurutucu

03-02-2021 11:50
Ahtapot Kurutucu

Ahtapot Kurutucu

Ahtapot kurutucu sıcak hava üfleyerek kurutma işlemini sağlayan bir makina türüdür. Genel olarak oto yıkama dükkânlarında, oto kuaförlerinde ve akaryakıt istasyonlarında kullanılır. Bu makina daha çok yıkanan oto koltuklarının kısa sürede kurumasını sağlıyor. Aksi takdirde oto koltukları uzun süre ıslak kalacağı için küflenme meydana gelebiliyor. Bizler de Cleanvac temizlik firması olarak sizlere ahtapot kurutucu ürününü sunuyoruz ve hızlı bir şekilde kurutma yapmanızı sağlıyoruz.

Ahtapot kurutucu sanayi tipi bir makinadır ve toplam 4 adet kolu bulunmaktadır. Çok kapsamlı bir makina olduğu için oto kuaförleri ve benzin istasyonları dışında halı yıkama fabrikalarında, atölyelerde, spor sahalarında, fabrikalarda, şantiyelerde, camilerde, saraylarda, seralarda, müzelerde, çiftliklerde, ev tipi koltuk kurutmasında ve endüstriyel alanlarda rahatlıkla kullanılıyor.

 

Ahtapot Sıcak Hava Üfleyici

Ahtapot sıcak hava üfleyici alanında uzman mühendisler tarafından üretilmektedir. Bu nedenle her şeyi eksiksiz bir şekilde tamamlanmış ve profesyonel bir şekilde hizmet sunmaktadır. Bu makina gerekli düzeyde sıcak hava üfleyerek koltukları ve halıları bununla birlikte geniş yüzeyleri hızlı bir şekilde kurulmaktadır.

Ahtapot sıcak hava üfleyici makinasının en büyük avantajı kurutma yaptığı bölgede hiçbir şekilde renk açılması yapmamaktadır. Bununla birlikte aşınma ve deforme yapmamaktadır. Bu nedenle hangi mekânda kullanılırsa kullanılsın herkesin memnuniyetini kazanmayı başarır. Çok amaçlı olduğu için işletmeler bu makinadan oldukça memnundur.

 

Ahtapot Sıcak Hava Üfleyici Avantajları

Ahtapot sıcak hava üfleyici avantajlarından bir tanesi makinanın paslanmaz ve aşınmaz gövdeye sahip olmasıdır. Bu sayede uzun süreli olarak bu makinayı kullanmanız mümkündür. İsminden de anlaşılacağı gibi ahtapot kurutucu makinasının dört adet kolu bulunmaktadır. Her bir koldan da ayrı ayrı ısı transferi yapmaktadır. Bu nedenle de kısa süre içinde kurutma işlemini tamamlamaktadır.

Ahtapot kurutucu içerisinde termostatlı ısı kontrolü bulunduğu için hangi bölgeye ne kadar ısı verilmesi gerektiğini kontrol edebilmektedir. Bu sayede ürünler hiçbir şekilde deforme olmuyor. Kurutma işlemine başlamadan önce kaç derecede hava üfleneceğine karar verirseniz hiçbir şekilde zorluk çekmezsiniz. Bununla birlikte üfleme ayarı yaparak ne kadar üfleme yapmanız gerektiğini ayarlayabilirsiniz.

 

Kolay Taşınabilir Makine Modelleri

Ahtapot sıcak hava üfleyicinin en iyi avantajı kolay bir şekilde taşınabilmesidir. Çünkü bu makina mobil kullanıma oldukça uygundur. Bu nedenle rahat bir şekilde taşınabiliyor. Özellikle geniş alanlarda kullanıma oldukça uygundur. Çok ağır bir makina olmadığı için kolay bir şekilde taşıta bilirsiniz. Bizler de Cleanvac firması olarak sizlere bu eşsiz benzersiz ürünün satışını sizlere sunuyoruz.

Bu kadar iyi bir ürünün sabitlenebilir gövdesi bulunuyor. Bu sayede rahat bir şekilde gövdeyi sabitliyorsunuz ve böylece daha kolay bir kullanım ile kurulana işlemini hallediyorsunuz. Ahtapot kurutucu makinamızın 2 yıl garanti süresi bulunuyor. Böylece makina herhangi bir arıza çıkarırsa direkt olarak firmamızla irtibata geçebilirsiniz. Bizler makinanın bozulan aksamını değiştirerek sizlere konforlu bir makina sunuyoruz.

 

Yedek Parça Satışı Mevcut

Cleanvac firması olarak satışını sunduğumuz her bir makinanın olduğu gibi Ahtapot kurutucunun da yedek parça satışı bulunuyor. Bu sayede makinanın herhangi bir aksamı bozulursa firmamızdan temin edebilirsiniz. Firmamızda bol miktarda yesek parça satışı bulunmaktadır. Sizler de firmamızdan güvenli bir şekilde temin edebilirsiniz. Yedek parçalarımızı da internet sitemiz üzerinden alabilirsiniz. Kapıda ödeme seçeneğimiz ile ya da kredi kartı ödemesi ile yedek parça satışımızı da gerçekleştirebilirsiniz.

 

Ahtapot Kurutma

Ahtapot kurutma makinası müşterilerimize vakit kaybı yaşatmıyoruz. Dört koldan ayrı ayrı ısı üfleyerek kullanılan bölgeyi hızlı bir şekilde kurutuyor. Bu sayede hem eşyalar hasar görmüyor hem de firmalar kısa sürede çok fazla müşteri toplayabiliyor. Firmaların bu durumda en büyük avantajı kısa sürede daha fazla para kazanabilmesi olurken müşterilerin avantajı aralarını ya da mekânlarını sağlıklı bir şekilde kurutabilmek. Özellikle büyük çaplı fabrikalar için ahtapot kurutucu makinası olmazsa olmaz ürünler arasında yet alıyor.

Bizler de Cleanvac temizlik firması olarak sizlere kaliteli bir şekilde ahtapot kurutucu makinası satışı sunuyoruz. Makinamız halkında detaylı bilgi almak için Whatsapp destek hattımız ile irtibata geçebilirsiniz. Sizlere gerekli bilgileri vereceğimizden emin olabilirsiniz. Sizler de güvenli bir şekilde firmamızdan alışveriş yapabilirsiniz.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.